Familjen Reyes - #6 - Vad gör du?

4:43 PM Aaricia 0 Comments



Beau hörde av sig till Aaricia efter några dagar och sedan dess har de pratat i telefon, träffats och hittat på roliga saker tillsammans. Under denna tid inser Aaricia att hennes känslor för Beau inte bara är vänskapliga, utan hon vill inleda ett förhållande med honom och kanske även gifta sig i framtiden. Problemet är bara att hon inte vågar säga något.



Men så en dag i parken tar hon mod till sig och kysser honom. Beau reagerar inte alls som hon hade hoppats, och börjar genast skälla ut henne. "Vad gör du?! Du kan inte bara hoppa på mig sådär!" Aaricia blir osäker på sig själv och svarar nervöst: "F-förlåt... Jag vet inte vad som tog åt mig. Kan vi vara vänner ändå och bara glömma det här?" Men så lätt kommer hon inte undan och Beau som blev helt överraskad säger irriterad "Jag tror inte att vi ska ses något mer. Hejdå Aaricia." 


Han lämnar henne själv i parken och Aaricia blir som paralyserad. Hon förstår inte vad som precis hände. Har hon verkligen förstört både en fin vänskap och en möjlig framtida partner? Det kan inte vara sant. Med sorgsna ögon och ett krossat hjärta åker hon hem, själv.

0 comments :