Familjen Reyes - #20 - Födelsedagen

10:09 AM Aaricia 0 Comments


Småbarnsåren med Cedric har gått fort och det har blivit dags för hans födelsedag. Aaricia går upp tidigt på morgonen för att göra i ordning en tårta dagen till ära.


Hon ser fram emot dagen då hennes bebis äntligen ska få bli lite självständig. Nu kommer en massa spännande dagar, första skoldagen, första riktiga vännen och en massa roliga lekar och skoj tillsammans.


Gästerna dyker så småningom upp för att fira Cedric. Bland annat Jonas, killen Aaricia träffade på sommarfestivalen när hon var nyinflyttad kommer dit.


Cedric har aldrig fått äta tårta förut, då hans föräldrar inte ville ge honom för mycket socker. Han har bara hört sina vänner prata om det och därför är han väldigt spänd på att få testa den. Hans mamma skrattar bara och ler, Cedric är verkligen en gullig unge.


Cedric växer upp och han gör det med bravur. Han har hittills haft en bra uppväxt med mycket kärlek och lärdomar från sina föräldrar.


Aaricia kan inte glädjas helt åt det dock, hon sörjer att dagarna när Cedric var liten är borta och att tiden går så fort. Hon har haft sina tankar på att skaffa ett till barn, men med skulderna över huvudet har hon inte sagt något till Beau.


Jonas frågar Aaricia om hon vill dansa, vilket hon såklart säger ja till. Jonas är ju en gammal vän, den första simmen hon lärde känna när hon kom till Mylo Xyloto.


Någon som inte uppskattar dansen är dock Beau, han blir riktigt irriterad och skäller ut Jonas efter noter.
"Försöker du ta min tjej, kan du dra härifrån!"


Jonas blir förskräckt. Han hade ingen tanke bakom dansen med Aaricia, han ville vara släppa loss och ha lite kul en stund. 
"Förlåt om du tog illa upp Beau. Jag är bara vän med Aaricia, jag hoppades att vi skulle kunna bli vänner också."


Beau är fortfarande lite misstänksam, men godtar ursäkten. Han kan ju inte vara taskig mot Aaricias första vän, han har ju hört historien. Festen återgår sedan till det normala och Cedric får vara i rampljuset resten av dagen.

0 comments :