Familjen Reyes - #21 - Att vara barn

10:29 AM Aaricia 0 Comments


Det är dags för Cedric att börja i skolan. Han är självklart väldigt nervös men han har sett fram emot det länge. Nu ska han äntligen få träffa nya kompisar och hans mamma har lovat att han ska få mer frihet hemma också om han sköter sina läxor. Han vill verkligen visa Aaricia och Beau att han kan klara sig själv.


Skoldagen går fort och Cedric kommer hem glad och lycklig. Första dagen får de inga läxor så han har en massa tid över. En kille i Cedrics klass har berättat om ett skämt han gjorde på sin familj, så Cedric vill självklart testa det på sina föräldrar. Han lägger därför en pruttkudde under soffkuddarna i sin nya soffa. Aaricia och Beau gjorde nämligen om Cedrics rum i födelsedagspresent, så därför har han fått en våningssäng och en ny soffa.På kvällen leker han en stund, trots att han vill visa att han har växt upp är Cedric fortfarande bara ett barn. Han älskar bilar och leker därför något han kallar för "Tjuv och polis" där han är en polis som jagar tjuvar i vilda biljakter.


När det är dags att gå och lägga sig måste Cedric först kolla om det finns några monster under sängen. Man vet ju aldrig vad som kan gömma sig där under och han tar gärna det säkra före det osäkra. Cedric smyger sig in i sina föräldrars rum och lägger sig där, han har ju sovit hos dem i hela sitt liv och är inte riktigt redo för sitt egna rum ännu.

0 comments :