Familjen Reyes - #5 - Kämpar på

4:43 PM Aaricia 0 Comments

Jag hoppas att ni inte tycker att det blir för mycket om Aaricia nu, jag har hamnat i en spelarperiod med henne där jag verkligen tycker att det är kul. Det var ett tag sen så det är därför det blir ganska mycket. Säg till om ni vill se något annat ;)


Aaricia har äntligen tagit tag i sin dröm och nu har hon ansökt om att få börja jobba hos polisen. Det ryktas att de har en hemlig grupp med agenter där, så Aaricias mål är självklart att få jobba där. När hon kommer dit verkar dock chefen inte särskilt imponerad och hon får börja från steg 1.


För att snabbare klättra i karriären pluggar och tränar Aaricia mycket utöver arbetet. Hennes logik är i botten, så för att bli lite smartare köper hon ett schackbord. De små pjäserna är dock krångligare än vad hon först trodde, och det tar lång tid innan hon ens fattar vad det går ut på.
Något Aaricia är bättre på är den fysiska biten. Hon älskar att träna och åker ofta till gymmet för att pressa sig till max. Ibland går det inte så bra, oftast när hon är trött men kämpar på ändå. Aaricia får ont av fallet men hon fortsätter i alla fall att springa.


En kväll får Aaricia ett samtal från chefen. Han har hört talats om en smugglarliga i staden, och de ska ha ett möte nere på 'Kontoret'. Han ber Aaricia att smyga ner dit och spionera på dem. Aaricia muttrar lite, hon förstår att den enda anledningen till att hon får utföra grovjobbet är att han inte vågar skicka en av sina mer värdefulla arbetare. Får de tag på Aaricia vet ingen vad som kommer att hända henne.


Chefen lovar både en löneförhöjning och en bättre chans för befordring så Aaricia går till slut med på det. Hon smyger ut mitt i den mörka natten och lyssnar spänt på det hemliga samtalet. Gräset är blött av regnet och Aaricia blir snabbt våt men hon kan inte ge upp nu.


Efter en stund har hon hört tillräckligt för att sätta dit dem. Hon smyger försiktigt därifrån och skyndar sig hem. Shit, hade de sett mig hade jag kanske inte klarat mig helskinnad...

0 comments :