Familjen Reyes - #3 - Strandliv

11:37 AM Aaricia 1 Comments


Högtrycket över Mylo Xyloto håller i sig och det blir ännu en strålande vacker och varm dag. Aaricia bestämmer sig för att ägna dagen åt att sola och bada. Kanske kan hon få en riktig solbränna?


Ganska snabbt hittar hon solstolarna vid vattnet. I och med att hon inte har råd att köpa en bra säng, sover hon ganska dåligt på nätterna och det gör att hon konstant känner sig trött. På bara några minuter somnar Aaricia.


När hon vaknar upp någon timma senare inser hon att det sitter en främling i stolen precis bredvid hennes. Som den hemliga superagenten Aaricia är, blir hon jätterädd och försöker genast ta sig därifrån.


Killen hinner dock ifatt henne, och han börjar prata med henne. Efter en stund inser Aaricia att killen, som heter Beau, inte alls är så farlig som hon hade trott. Han ser faktiskt riktigt bra ut, han är rolig och de har en massa saker gemensamt. Faktum är, att Aaricia tycker att han är en riktig 10-poängare. De står länge och pratar tillsammans. Beau och Aaricia gick på samma skola när de var små, så de har en massa roliga minnen att prata om. Beau kommer till och med ihåg gamla fröken Ruthers som aldrig lät en gå på toa.

Sjukt gulligt, de blev attraherade av varandra hela TRE (!) gånger, och med Nraas Woohooer Scoring (som gör så att simmen kan bedöma en annan för att se typ hur mycket de tycker om varandra) fick han 10/10 av Aaricia.


Samtalet slutar med att de går ner till vattnet. Aaricia är, trots sin önskan om att bli en spion och sitt hårda yttre, en ganska barnslig person så hon sätter genast igång och skvätter vatten på Beau. Beau uppskattar det inte alls och försöker förtvivlat komma undan, men det funkar inte och det slutar med att han står och skriker istället.


Han får dock hämnd på Aaricia senare, när solen börjar gå ner. Då startar han ett vattenkrig som blir till en riktigt kul tävling. Både Aaricia och Beau visar sig vara riktiga tävlingsmänniskor, så ingen av de ger upp och mörkret smyger sig närmare hela tiden.


När de har lekt färdigt drar samtalet in på djupare ämnen. "Så, vad var det som fick dig att flytta hit?" frågar Beau. Han vet inte om att det är den känsligaste frågan han kan ställa. "Det... det är komplicerat." svarar Aaricia nervöst. "Själv? Jag antar att du inte bara packade ihop dina saker och sa 'Nu ska jag ut på äventyr!'" Beau betraktar Aaricia en lång stund. Hon kan känna hans blickar i nacken och de gör henne varm inombords, och hon känner något av ett rus. "Det var ungefär så det gick till." svarar Beau. "Jag tröttnade och ville helt enkelt hitta på något nytt." Aaricia blir tyst. Kan inte han också ha en komplicerad historia, så inte hon blir den onda typen?


"Alltså... Jag gjorde många dåliga beslut i min gamla stad och jag ville bara slippa undan och börja om på nytt." Aaricia pratar tyst, nästan så Beau inte kan höra. Det gör han dock, och han svarar henne med ett leende. "Du vet, jag bryr mig inte om vad du har gjort. Du verkar vara en fantastisk sim värd en andra chans." Aaricia kan inte tro sina ögon. Är den här killen på riktigt? De fortsätter prata en stund, och sedan bestämmer Aaricia sig för att det är dags att berätta en spökhistoria.


Spökhistorien blir väl inte riktigt så spännande som hon trodde, den handlade mest om gamla skelett som fick liv igen. Men Beau verkade tycka att den var kul och det var huvudsaken. 
Men alla nätter har ett slut och efter historien säger Beau att han är tvungen att åka hem och sova. Han hade dock jätteroligt och han frågar om hennes mobilnummer så att han kan höra av sig. Aaricia blir överlycklig och svävar som på små moln hem.

1 comment :

  1. Hej igen! Vi byter namn på bloggen så snart vi kommer på ett nytt namn :)

    ReplyDelete