Familjen Reyes - #2 - Sommarfestivalen

11:28 AM Aaricia 0 Comments


Aaricia startar sin morgon med att äta några våfflor hon lyckats laga utan att den undermåliga spisen fattat eld. 
Vad gör den läskiga gubben i bakgrunden förresten? :S


Sedan åker hon till sommarfestivalen, för att träffa lite nytt folk. Det var flera år sedan Aaricia senast var på en festival, så hon har höga förväntningar och hoppas på att ha en riktigt rolig dag. Hur kan man ha annat en kul i en park fylld med aktiviteter?


Aaricia börjar såklart med att träna lite fotboll. Hon vill så gärna få ett jobb hos polisen, men för att få det måste man ha en god fysik. Alltså är det bara att kavla upp ärmarna och börja svettas lite. Att träna har alltid varit en stor del av Aaricias liv och redan när hon var liten visade hon talang inom olika sporter.


Efter fotbollen bestämmer sig hon för att sola en stund. En bränna är riktigt snyggt på sommaren och det vore ju inte fel att vara lite brun.


Aaricia tar en liten paus i allt det roliga och sätter sig ner för att äta några nyfriterade pommes frites. Tankarna börjar såklart virvla och det är svårt för henne att hålla reda på allt. Hon undrar om hon har gjort rätt beslut som lämnade Bridgeport och om hennes tidigare liv kommer hinna ikapp henne. Man kan inte bara lämna sitt förflutna, utan det följer med som en del av en själv.


Till slut bestämmer hon sig för att lägga alla känslor åt sidan och bara fokusera på nuet. Hon bor faktiskt på en paradisö med värme, sol och vacker natur och det skulle vara dumt att inte njuta av det. Aaricia hittar en kille som åker rullskridskor och hon bestämmer sig för att hänga på. Killen heter Jonas och han verkar vara riktigt snäll.


Det är första gången Aaricia åker rullskridskor, och det verkar som om det är det för Jonas också. De faller mest hela tiden och även om den ena lyckas stå upp en stund drar den andra nästan alltid med den i fallet.


Efter några timmar börjar det regna, och Jonas säger hejdå till Aaricia och åker hem. Aaricia däremot utnyttjar hemvägen till att jogga, så att hon får lite träning på köpet. Det börjar gå bättre för henne och hon känner sig sakta starkare!

0 comments :