Familjen Reyes - #17 - Ögon i nacken

4:52 PM Aaricia 0 CommentsAaricia får nu när Beau jobbar igen ta hand om Cedric helt själv. Hon är lite irriterad över det, då hon tjänar mest i familjen och hon vill avancera i sin karriär. Det är dock bara att gilla läget, och egentligen gör det inte så mycket. Hon får ju mer tid själv med Cedric.


Cedric har redan lärt sig att gå, och han kan snart prata också. Varje tillfälle han får tar han en sväng. Det är ju så roligt att gå själv!Cedric är dessutom ett riktigt busfrö, och han är svår att hålla koll på. När Aaricia, trött efter att ha lekt hela dagen med Cedric, sover passar han på att smita ut.


Bakom en husknut hittar han sin kompis Kita. Hon har varit borta i några veckor, sedan någon fick med sig henne från huset. Cedric blir så klart överlycklig, och börjar direkt leka och prata med henne.


I huset har Aaricia nu vaknat och insett att Cedric är borta. Hon får panik och skriker hans namn flera gånger, utan något svar.


När hon förstår att han inte är i huset utan har tagit sig ut, känner hon hur huvudvärken smyger sig på. Varför skaffade de barn?


Aaricia får först inte syn på honom, utan går runt och letar ett tag. Efter en stund ser hon dock ett blont krulligt huvud kika fram bakom ett närliggande hus, och hon andas ut av lättnad.Aaricia springer och hämtar Cedric som nu har tröttnat på att leka med Kita. Han blir jätteglad och skrattar lyckligt när Aaricia kramar om honom.


"Cedric, du lovar väl att inte berätta det här för pappa?"

0 comments :