Familjen Reyes - #16 - En vanlig dag på jobbet

4:51 PM Aaricia 0 CommentsNu när våren är tillbaka får Beau börja jobba igen. Han har hand om en av de mindre stränderna i Mylo Xyloto, och det händer inte särskilt ofta att hans assistans behövs.


Ibland får han dock rädda simmar som varit för långt ute och som har fastnat av vågor eller liknande. Men ibland undrar Beau om de faktiskt drunknar eller bara vill bli räddade av honom. Jag menar, hur snygg är han inte? ;)


Beau springer till vattnet i sina röda Baywatch-shorts och visselpipa. Denna dag är det inte särskilt stor aktivitet på stranden.


Beau lyckas rädda tjejen utan några förhinder och hon bogseras säkert in till stranden. När de kommer upp igen kramar hon om honom och säger att han är den bästa människan hon träffar.


Beau älskar sitt jobb som livräddare, även om han inte får nästan några pengar alls av det. Han får ju provision på alla simmar han räddar och just nu är det inte många som vill doppa sina fötter i det kalla vattnet.


Senare på kvällen dyker en kille upp som argt går fram till Beau. "Vad tror du att du håller på med? Försöker stjäla min tjej?!"
Beau tittar förvirrat på mannen innan han får en örfil rätt över kinden.
"Jag kommer att anmäla dig för sexuella trakasserier." säger mannen surt innan han stormar därifrån.

0 comments :