Familjen Reyes - #12 - Graviditet

4:48 PM Aaricia 0 CommentsSedan nyheten om att de båda väntar barn har sjunkit in, har Aaricia och Beau accepterat det och nu har de istället ivrigt börjat planera för livet som barn. "Om du slutar tidigt på jobbet på tisdagar, kanske du kan hämta hen när hen börjat på dagis." Aaricia och Beau har diskuterat om de vill veta könet på sitt barn, men de har beslutat att de hellre vill ha det som en överraskning.


Med alla hormoner som spökar får Aaricia ibland konstiga önskemål om måltider. Beau tvingas att ställa upp för att hålla henne nöjd. Aaricia har altid varit en impulsiv sim, men nu kan hon explodera för minsta sak som inte går som det ska. Så när Aaricia bad om pommes frites mitt i natten åkte Beau snällt iväg till snabbmatsrestaurangen och köpte några hon kunde äta. Men oftast vill Aaricia ha spagetti, gärna med glass.


Ju större Aaricia blir ju mer längtar de efter barnet. Nu kan man ju höra små ljud och känna sparkar. Beau och Aaricia spenderar mycket tid tillsammans och de har börjat fundera på namn. "Beau, om det blir en tjej vill jag att hon heter Kendra." säger Aaricia. Hon hoppas i smyg på att det blir en tjej, så att hon får en till kvinna i hushållet. Även om Beau är väldigt snäll så vet inte Aaricia om hon kan ha kontroll över två pojkar i familjen. Beau vill istället ha en pojke som han kan sporta och kolla på fotbollsmatcher tillsammans med. "Okej, men om det blir en kille får han heta Cedric." säger Beau. "Deal."


Beau tar många bilder på och tillsammans med Aaricia. Han vill ha ett välfyllt fotoalbum som han kan bläddra igenom när han blir gammal. 

0 comments :