Familjen Reyes - #11 - Oönskad överraskning

4:47 PM Aaricia 0 Comments
De senaste dagarna har Aaricia spytt, haft ont i huvudet och känt sig yr. Hon spyr dessutom hela tiden men trots det vill hon inte sluta jobba. Hon närmar sig ju äntligen en befordran och hon vet att de behöver pengarna.

Aaricia inser efter ett tag att det inte bara är en vanlig influensa som har drabbat henne. Det är något mer, och eftersom hon är sen har hon börjat misstänka en graviditet. Aaricia mår dåligt varje dag, för hon vet att Beau inte kommer att ta det på rätt sätt. Ingen av dem vill ju ha barn nu.


Till slut går det inte att dölja den stora magen längre och Aaricia bestämmer sig för att berätta för Beau. "Du, det kan vara så att ... att vi kommer att bli föräldrar. Jag vet att det inte är som vi tänkt oss, men vi måste ta ett beslut om vi ska behålla det eller inte."


"SKA VI HA BARN?!" skriker Beau. Han kan inte hålla inne sina känslor. Hur kan de ha fått ett barn? De har varit så försiktiga och Aaricia har ätit p-piller och han har haft skydd. Detta kan inte hända. "Vi har inte råd! Nu när det är vinter kan inte jag jobba heller..."


"Jag vet, Beau... Jag vet." Beaus reaktion var precis som Aaricia fruktat. Men samtidigt som hon står och inser att de verkligen inte kan behålla barnet, vänder hennes känslor och hon inser att hon aldrig kommer att kunna göra en abort. Barnet är en del av både henne och Beau och att ta bort det skulle vara som att ta bort en del av dem. De har skaffat det här problemet själva och nu tänker Aaricia ta hand om det, med eller utan Beaus hjälp.


Beau verkar tänka samma sak för efter en stund frågar han om han får känna på magen. Aaricia ler och hon vet att Beau kommer att bli en bra far. Det är hon själv som kommer att bli den stora utmaningen.


Beau tar tag i Aaricias händer och blickar in i hennes ögon. "Även om det inte är som vi planerat, så vill jag behålla barnet. Jag vill ta det här steget. Vi får lösa det på det bästa sättet vi kan." Aaricia kramar om honom. Allt kommer att bli bra.

0 comments :