Familjen Reyes - #19 - Jag ser ett moln på den blå himlen

4:54 PM Aaricia 0 CommentsEn morgon när Aaricia betalar räkningarna år hon en chock. Brevet hon fasat över i snart två år, brevet hon försökte komma undan genom att flytta till Mylo Xyloto, ligger i brevlådan.Aaricia får en klump i halsen och hon känner hur panikkänslorna börjar komma. Hon tänker på Beau, som fortfarande inte vet något om hennes tidigare liv och skulder. Hur kommer brevet att påverka dem? Kommer de tvingas sälja huset, bo på gatan som tiggare? Kanske, kanske kan Aaricia hålla det hemligt en stund till så att hon hinner lösa det... 


När hon öppnar brevet får hon en ny chock. 50 000 simoleons. Det är mer än hon någonsin har haft och antagligen kommer att ha. Hon måste göra något drastiskt, och det fort.


I ren panik smyger Aaricia ut och letar efter saker att sälja i folks soptunnor. Hon tar på sig poliskläderna, ifall någon frågar. Hon kan ju säga att det är en del av arbetet.


Men tyvärr går det inte bra och Aaricia inser att hon förr eller senare kommer att behöva berätta för Beau. Oavsett hur han reagerar, måste de lösa det här för Cedrics skull.

0 comments :