How To CAW - Inspiration och planering

3:09 PM Aaricia 0 Comments


INSPIRATION OCH PLANERING


Nu har vi vår värld. Men, vad ska vi göra med den? Innan vi börjar skulptera, bygga vägar och hus är det en pra idé att ha en plan.

Hitta inspiration! Kolla igenom resebloggar eller tidningar och se om du gillar ett ställe där. Gör en scrapboard där du kan samla dina idéer.

Du kanske vill göra en Western-inspirerad stad, med sand, klippor och kaktusar? Eller en vacker skogsvärld? Jag bestämde mig för att jag ville göra en tropisk mini-ö med ett hotell.
Det här är hur min scrapboard blev. Varje gång jag funderar på vad jag ska göra med min ö, kan jag kolla på de här bilderna och hitta inspirationen och motivationen för att fortsätta på den.

Det är väldigt enkelt att man slutar att jobba på sin värld och man inte hade en plan från början.
 Och så du vet, det här är tips som funkar för mig, men om du hittar ett annat sätt som fungerar bättre för dig tveka inte på att följa det!

En annan väg du kan bli inspirerad på är genom expansionspaketen. I min värld kommer jag att använda mycket av Semesterparadis.Med Övernaturligt kan du skapa en läskig, mörk värld perfekt för vampyrerna och feerna. 
In i Framtiden, perfekt för den futuristiska världen du alltid drömt om. Husdjur, en värld full av hästar och andra djur.

En annan sak du behöver bestämma är vilka expansioner du vill använda, och vilka typer av tomter du vill ha. Kanske vill du använda alla expansioner, men vill inte ha alla tomter från alla de olika paketen.

Till min värld kommer jag att använda alla expansioner förutom In i Framtiden och I Rampljuset (jag vill inte avinstallera eller försöka undvika några expansioner i denna värld).

Vilka tomter jag kommer att placera är obestämt just nu, jag kommer att placera dem allt eftersom jag bygger så att jag kan se hur mycket plats jag har kvar och vad som passar in i världen.

Det var allt för idag, hoppas att du tyckte att det var hjälpsamt!

0 comments :