1 - Din simself med dina egenskaper

11:51 AM Aaricia 0 CommentsTungsovare

En sommar somnade jag på ett kryssningsfartyg. Min kompis lät mig sova för vi hade varit vakna i ett dygn. Det enda problemet var att när vi kom fram kunde hon inte väcka mig! Hon skakade mig, skrek i mitt öra och gjorde sitt bästa för att få en reaktion. Alla runtomkring oss stirrade, haha. Efter ett tag vaknade jag, bara för att säga att hon såg stressad ut. Sedan somnade jag igen.

Geni
Jag får nästan alltid bra betyg på prov och inlämningsuppgifter. Det är rätt sjukt, då jag alltid går in med världens sämsta känsla på proven. Men sedan när vi får tillbaka det, går det liksom alltid bra. Det roliga är att jag är som ett frågetecken på lektionerna, antar att min hjärna endast samarbetar i krissituationer.


Bra sinne för humor
Personligen tycker jag att jag har en underbar humor. Jag skrattar åt allt, från en fallande våffla till ett nördigt naturskämt. Allting fungerar liksom.

Djurälskare
Jag älskar verkligen djur. Alla sorter (utom möjligtvis myggor och insekter, skyller på för mycket skräckfilmer) är underbara. Vill bara ha ett stort hus fullt av olika djur. Eller bo på ett zoo kanske.

Ambitiös
Den här var lite svår att välja, eftersom jag känner att så många fler egenskaper passar in på mig. Men jag är en väldigt ambitiös person och om något inte blir som jag tänkt mig blir jag oerhört besviken. Jag satsar alltid fullt ut på allting.

0 comments :